José wil een schilder marathon houden om handtekeningen voor de petitie te werven

José wil een schilder marathon houden om handtekeningen voor de petitie te werven

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. En José heeft besloten dat ze zich in gaat zetten voor de petitie om de stop van Utopia tegen te gaan.  Ze heeft iets bedacht. José heeft veel bestellingen binnengekregen en om deze af te krijgen denkt ze aan een schilder marathon. En vertelt aan Beau gat ze van plan is om  vierentwintig uur achter elkaar te schilderen. Beau vindt het op haar beurt een hartstikke leuk idee maar merkt op om er twaalf uur van te maken. Dit omdat José al zo moe is.  Het is ook wel leuk als mensen je dan komen helpen. Echt een heel leuk idee voegt ze er enthousiast aan toe. Nu nog even afwachten of José het echt gaat doen, na dit gesprek ging de groep centraal waar we zo uitgebreid op terug komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *