Er heerst paniek voor de tweede ronde van de kookwedstrijd

Er heerst paniek voor de tweede ronde van de kookwedstrijd

Madilia en Baldr pakken afgelopen avond samen de boodschappen uit die binnen zijn gekomen. Echter zijn er een hoop spullen niet geleverd terwijl morgen de kookwedstrijd al is. Baldr en Madilia balen zichtbaar en vragen zich af wat ze nu moeten doen. Ik weet zeker dat we alles hebben besteld, het is gewoon niet binnen gekomen laat Madilia radeloos weten. José komt vervolgens aanlopen en vraagt wat er aan de hand is. Somber legt Madilia het verhaal uit aan haar. Daarna loopt ze met het nieuws naar Billy. Wat een k*t zooi reageert Billy terwijl ze een hand voor haar mond slaat. De dames besluiten morgen meteen te bellen, ze vragen zich af of er met spoed een bestelling kan komen morgen, zodat de kookwedstrijd gewoon door kan gaan op de manier hoe ze het bedacht hadden. Madilia en Billy stellen meteen een nieuwe boodschappenlijst samen van de spullen die niet geleverd zijn. Ik hoop dat het goed komt morgen, anders staan we echt voor schut benadrukt Madilia. Billy knikt instemmend maar is wel van mening dat zij niks fout hebben gedaan. Wij hebben immers alles goed besteld sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *