Johan en Fay gaan een knalfeest organiseren

Johan en Fay gaan een knalfeest organiseren

Johan zijn evenement gewoon omdat het kan is uitgelopen tot een groot succes. Zowel de bezoekers als de bewoners hadden het erg naar hun zin en er is ook nog eens veel geld verdiend. Dit deed Johan, die dit evenement zonder overleg heeft georganiseerd erg goed. Hij zit zelfs alweer na te denken over een volgend evenement en dat is niet zomaar een evenement maar het eind evenement. Mocht Utopia ondanks al het actievoeren van de bewoners, toch stoppen dan wil hij een knalfeest geven. Als Utopia doorgaat of zal verhuizen naar een andere locatie is er volgens Johan ook reden genoeg voor een mooi feestje. Als Fay hiervan hoort besluit ze zich bij Johan te melden. Ze ziet in zichzelf een goede tweede organisator.Ik zou het heel leuk vinden om je te helpen zegt ze vol enthousiasme tegen hem. Johan wil op zijn beurt weten of ze ervaring heeft in het organiseren van evenementen. Als Fay toegeeft dat dit niet zo is slaat de twijfel bij Johan toe. Je mag best bij mij stagelopen grapt hij waarna hij haar een paar kritische vragen stelt. Fay doet op haar beurt ontzettend haar best om zichzelf en haar kwaliteiten te verkopen. Ik moet er even een nachtje over slapen besluit Johan maar Fay geeft niet op en na lang aandringen krijgt ze haar zin. Ze mag Johan helpen bij het organiseren van een nieuw knalfeest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *