Demi, Fay en Chipp vieren dat ze de eerste 3000 euro met hun bv binnen hebben gehaald

Demi, Fay en Chipp vieren dat ze de eerste 3000 euro met hun bv binnen hebben gehaald

Afgelopen avond hadden Demi en Fay een verrassing voor Chipp. De twee willen hun gezamenlijke bv vieren door lekker te gourmetten. De tweeling hoopt dat Chipp niks doorheeft en dat hij de verrassing leuk zal vinden. Stiekem zijn ze druk bezig met alle voorbereidingen. Vlees op een schaal, gourmet aan, borden en bestek en andere lekkere hapjes. Als alle voorbereidingen zijn getroffen gaat Fay nonchalant Chipp halen, met de smoes dat ze iets leuks voor Cemal en Romy heeft geregeld. Jeej, verrassing roept Demi vrolijk uit als Chipp het kasteel binnenstapt. Wij gaan de bv vieren, omdat de eerste 3000 euro binnen is zegt Fay blij als ze alle drie hun champagneglas heffen. Chipp vindt het op zijn beurt een hele leuke verrassing en straalt van oor tot oor. De drie nemen plaats aan tafel en het genieten kan beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *