Hoe reageert Mehmet op zijn eerste date met José?

Hoe reageert Mehmet op zijn eerste date met José?

Mehmet biedt zichzelf sinds kort aan om geld te verdienen. Vrouwen kunnen hem boeken voor een leuke date. De date is inclusief een hapje, een drankje en in bad met Mehmet. Vanavond is zijn eerste boeking. Op initiatief van Chipp en Cemal gaat José met hem op date en dus ook in bad. Na het eten neemt Madilia Mehmet mee naar buiten. Als de twee buiten staan vertelt ze dat Mehmet vandaag zijn eerste boeking heeft. Ga weg roept Mehmet uit waarna Madilia vertelt dat Mehmet zijn date bij de poort kan ophalen. Ze wacht op je vervolgd ze enthousiast. Mehmet kan het niet geloven en vol verbazing loopt hij richting de poort. Bij de poort aangekomen ziet hij José staan. Goedenavond zegt José waarna ze hem drie kussen geeft. Ik ben jouw test-case gaat ze verder. Mehmet speelt het spelletje met haar mee. Heb je er een beetje zin in vraagt hij haar terwijl de twee arm in arm naar de loods lopen en zich vervolgens klaarmaken om in bad te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *