Mehmet gaat op proef date met José, zelf weet hij het alleen nog niet

Mehmet gaat op proef date met José, zelf weet hij het alleen nog niet

Sinds kort biedt Mehmet een dienst aan genaamd date met Mehmet. Na het vertonen van zijn promotiefilmpje heeft hij vanavond zijn eerste date, alleen weet hij dat zelf nog niet. Chipp heeft namelijk bedacht dat het wel leuk is als Mehmet vanavond kan proefdraaien voor zijn date. In overleg met Cemal heeft hij besloten dat José de beste kandidaat is. Voorzichtig vraagt Chipp aan José of zij de dummy van Mehmet wil zijn en tot zijn grote verbazing is José enthousiast. Ik ga lekker met Mehmet in bad reageert ze met een grote lach op haar gezicht. In het geheim bereiden Chipp, Cemal, Madilia en José hun plan voor. Het is de bedoeling dat José zich mooi aankleedt terwijl Madilia Mehmet vertelt dat hij zijn eerste boeking heeft. Dat wordt lachen roept José waarna ze enthousiast aan de slag gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *