Het promotiefilmpje van Mehmet heeft veel losgemaakt

Het promotiefilmpje van Mehmet heeft veel losgemaakt

Mehmet heeft een dienst bedacht waarmee hij hoopt geld te gaan verdienen. Op date met Mehmet heet de avond die vrouwen kunnen boeken. Ter promotie heeft Mehmet een filmpje gemaakt met hulp van Chipp. Als Mehmet uiteindelijk het filmpje aan zijn mede bewoners laat zien wordt er veel gelachen. Het hilarische filmpje valt goed in de smaak en de groep hoopt dat er daadwerkelijk aanmeldingen zullen komen. Vol verbazing vertelt Madilia aan José die er net niet bij was, wat Mehmet hen heeft laten zien. Tijdens haar verhaal moet Madilia weer lachen. Zo gedetailleerd mogelijk probeert ze te omschrijven wat er in de video te zien was. Oh god reageert José waarna ze begint te lachen. Ook Beau en Linda praten na over de video. Wat vond jij ervan? vraagt Beau waarna ze in de lach schiet. Linda blijft stil maar haar blik zegt meer dan duizend woorden. Ik vond het niks maar ik denk zeker dat er animo voor is merkt Linda op waarna de twee de video nog eens uitgebreid nadoen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *