Mehmet vertelt de groep over zijn nieuwe date dienst

Mehmet vertelt de groep over zijn nieuwe date dienst

Al een paar dagen loopt Mehmet met het idee om een eigen dienst aan te bieden via de webshop. Afgelopen avond heeft hij samen met Chipp een video opgenomen, om een avond met hemzelf te promoten. Chipp roept de groep bij elkaar om de video te laten zien. Als de video begint te spelen, wordt er hard gelachen om de hilarische poses die Mehmet in de video maakt. Na afloop van de video vertelt Mehmet wat hij precies van plan is. Hij somt op wat een bezoeker kan krijgen als ze een avond met hem boekt. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ook jullie ontmoeten, of dineren in de bistro legt hij verder uit. Er is ook korting als er twee mensen tegelijk komen gaat hij enthousiast verder. Als hij klaar is met uitleggen vraagt hij wat de groep ervan vindt. Er wordt enthousiast gereageerd op Mehmet zijn plan. Snel online zetten nu voegt Beau er op het einde van de bijeenkomst eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *