De wandelestafette van Beau en Linda zit er na 20 uur op

De wandelestafette van Beau en Linda zit er na 20 uur op

Gisteren om 15:00 uur zijn Linda en Beau begonnen met een wandelestafette, om op deze manier zoveel mogelijk handtekeningen op te halen voor de petitie tegen de stop van Utopia. Voor elke 150 handtekeningen die erbij kwamen zouden de twee een half uur langer doorlopen. Na 20 uur wandelen zit het er dan eindelijk op. Onder luid gejuich stoppen de twee de loopband. Het was een flinke uitputtingsslag en Linda en Beau kunnen niet wachten tot ze kunnen douchen en even bij kunnen komen. De rest van de bewoners zijn erg trots. Er worden knuffels uitgedeeld en de twee krijgen van alle kanten complimenten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *