Shownieuws komt dit weekend weer op bezoek in Utopia

Shownieuws komt dit weekend weer op bezoek in Utopia

Aanstaande zaterdag kunnen de kerstbomen die mensen bij Senna hebben besteld worden opgehaald. Vandaag ontvangt Chipp een mail van Shownieuws. Zij willen zaterdag namelijk heel graag langskomen. In de mail staat dat zij honderden reacties hebben ontvangen op de door hen georganiseerde win actie voor de Utopia kerstboom. Samen met de winnaar willen ze zaterdag graag langskomen. Want zonder kerstboom geen vrolijk kerstfeest schrijven ze erbij. De groep reageert enthousiast en vindt het leuk dat Shownieuws aanstaande zaterdag van de partij is. Ook Senna die de kerstbomen verkoopt is blij.  Kerstbomen schreeuwt hij enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *