Johan heeft maling aan de groep en stuurt de stiekem geplaatste bestellingen niet terug

Johan heeft maling aan de groep en stuurt de stiekem geplaatste bestellingen niet terug

De pakketten van Johan zijn geleverd en samen met Baldr haalt hij ze op. Baldr laat aan Johan weten dat hij met Linda heeft afgesproken om de bestellingen terug te sturen. En voegt eraan toe dat hij hiermee heeft ingestemd, omdat de bewoners over een tijdje niets meer over bestellingen van Johan kunnen zeggen. Over drie weken komt namelijk het zakgeld vrij voor alle bewoners. Ik vind het gescheten, over drie weken kan je alles bestellen. Dan ga je alle centen waar je recht op hebt uitgeven voegt hij eraan toe. Johan hoort het aan maar besluit toch de pakketten al in de boot te zetten. Je kan ook drie weken wachten reageert Baldr. Maar eigenwijs als Johan is, tilt hij toch zijn bestelling naar de boot. Dit is gewoon nog meer problemen opleveren probeert Baldr nog een keer. Hoe vaak hij het ook probeert, het lukt niet om Johan te overtuigen. Laat ze lekker de pleuris krijgen mompelt Johan terwijl hij de pakketten in zijn boot tilt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joes at 21:01

    johan heeft groot gelijk. als je al het geld wat de roddeltantes zelf hebben uitgegeven aan kleding, schoenen, enz. bij elkaar telt, is het vele malen meer dan het totaal wat johan nu uitgeeft. bovendien kunnen deze dingen bij evenementen gebruikt worden en zijn de aankopen van de tantes echt alleen maar voor hun zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *