Linda confronteert Baldr met de nieuwe bestelling die stiekem geplaatst is

Linda confronteert Baldr met de nieuwe bestelling die stiekem geplaatst is

Terwijl Billy haar ongenoegen over de stiekeme bestelling van Johan uit bij Beau, loopt Linda naar Baldr. Klopt het dat er nog een beeldscherm gekocht is vraagt ze meteen. Baldr antwoordt dat dit inderdaad zo is en dat hij het vergeten is te benoemen. Hij heeft geen recht op de duizend euro reageert Linda streng. Baldr laat op zijn beurt weten dat hij gisteren een berekening heeft gemaakt en dat Johan inderdaad maar recht had op zevenhonderd euro. Wat gaan we er nu aan doen dan vraagt Linda geïrriteerd door . Vandaag komen waarschijnlijk de pakketten al binnen. Baldr laat nonchalant weten dat ze het terug kunnen sturen. Hij belooft om de bestellingen samen met Johan te retourneren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *