Johan heeft wederom stiekem iets besteld voor 250 euro

Johan heeft wederom stiekem iets besteld voor 250 euro

Gisterennacht deed Linda een schokkende ontdekking, waar de groep niet zo blij mee was. Johan had namelijk boxen voor 822 euro besteld met toestemming van Baldr. De twee hadden het niet aan de groep laten weten en de bewoners waren boos hoe de twee hadden gehandeld. De bewoners besloten daarom ook om tegen Johan zijn zin in, de boxen weer terug te sturen zodra ze binnenkomen. Blijkbaar was dit nog niet alles, want ook afgelopen nacht heeft Linda een geheime bestelling ontdekt. Er is namelijk ook een televisiebeeldscherm van 250 euro besteld door Johan, weer met toestemming van Baldr. In de ochtend vertelt Linda het meteen aan Billy en Chipp. De bestelling is blijkbaar gisterenochtend nog gedaan, al voordat de groep een spoed centraal hield voor de bestelling van de boxen. Ze hebben heel wijs alle twee er niets over gezegd laat Linda weten. Chipp en Billy weten niet wat ze horen en reageren geschokt. Wordt vast en zeker vervolgd…..

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 14:05

    Hij heeft wel lef, eigenlijk kan ik er wel om lachen. Hij is gewoon heel dwars door al het geouwehoer
    over alleen maar mogen geven en nooit te nemen. Diep van binnen ben ik fan van hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *