Billy gaat stoppen met werken als er steeds stiekem besteld wordt

Billy gaat stoppen met werken als er steeds stiekem besteld wordt

Nadat Billy van Linda heeft gehoord dat Johan weer stiekem iets besteld heeft loopt ze meteen naar Romy om het te vertellen. Romy haar mond valt ook open van verbazing en kan het niet geloven. Ik heb hier geen zin in, iemand anders werkt voor hen gaat Billy zuchtend verder. Ik word echt voor lul gezet en hij lacht erom voegt ze eraan toe. De twee kunnen niet geloven dat er dus in totaal voor duizend euro aan spullen is besteld. Romy begrijpt Baldr zijn gedrag ook echt niet. Hij is niet goed hoor. Ik heb een man van de financiën dit nooit zien doen benadrukt ze. Billy is het hiermee eens en ze laat aan haar weten dat ze stopt met werken als het op deze manier gaat. Ze heeft geen zin om geld te verdienen wat wordt uitgegeven aan dit soort spullen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:07

    Dez spullen teveren geld op op de feestavonden dat kun je niet zeggen van al de kleding die wordt gekocht en ik heb Bully de laatste weken ook echt niet veel zieb doen.Ga maar een naar Utopia nieuws daar lees je wat ze de hele dag doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *