Beau en Linda hebben heel de nacht gelopen voor de petitie

Beau en Linda hebben heel de nacht gelopen voor de petitie

Een nieuwe dag is weer aangebroken in Utopia. Sinds gisterenmiddag zijn Beau en Linda met een wandelestafette op de loopband bezig, om zoveel mogelijk handtekeningen op te halen voor de petitie. De twee waren eerst van plan om in ieder geval tot 23.00 uur ’s avonds te lopen, maar bij elke 150 handtekeningen werd er nog een half uur aangeplakt. Beau en Linda hebben de hele nacht doorgewandeld. Voordat de andere bewoners hun bed ingingen kwamen ze de twee nog succes wensen. Linda heeft het midden in de nacht even moeilijk gehad, omdat ze kramp kreeg. Maar ze heeft niet opgegeven. Als de bewoners deze ochtend weer opstaan, zijn Beau en Linda nog steeds bezig. In totaal hebben ze al achttien uur gelopen. Je ziet er een beetje verwilderd uit zegt Mehmet lachend tegen Linda, die aan de beurt is op de loopband. Linda kan wel om de opmerking lachen en zegt dat er ook wel een reden is waarom ze er zo uitziet. Mijn lijf is ook wel een beetje klaar nu merkt ze op. Hoe lang zullen de twee nog moeten lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *