De tweeling uit Utopia heeft de “scheiding challenge” doorstaan

De tweeling uit Utopia heeft de “scheiding challenge” doorstaan

Afgelopen avond, net na tienen mogen Demi en Fay eindelijk weer met elkaar praten. Fay ligt al in bed omdat ze zich al de hele dag niet zo lekker voelt. Demi loopt al vloggend enthousiast naar het kasteel van de tweeling.  Ik hoop dat ze nog wakker is. Zo niet, dan kruip ik gezellig bij haar in bed vertelt Demi vrolijk in de camera. Als ze de deur opendoet ziet ze gelukkig dat Fay wakker is en de twee geven elkaar een dikke knuffel. Ik ben zo blij dat ik weer met je kan praten, ik heb je echt gemist. Het is helemaal niet leuk zonder jou zegt Demi op een ietwat zielige toon. Nee, we moeten gewoon de hele dag met elkaar kunnen praten antwoordt Fay. Demi kruipt gelijk naast haar zus en kan niet wachten haar alles te vertellen over de uren die ze zonder elkaar hebben doorgebracht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *