Beau en Linda moeten de nacht doorhalen voor hun wandelestafette

Beau en Linda moeten de nacht doorhalen voor hun wandelestafette

Gisteren om 15.00 uur zijn Linda en Beau begonnen aan een wandelestafette met als doel mensen te bewegen de petitie om de stop van Utopia tegen te gaan te ondertekenen. Zeven uur later wordt er nog steeds stevig gelopen. En het einde is echt nog lang niet in zicht! Beau en Linda gaan minimaal acht uur lopen, tot 23.00 uur. Bij iedere 150 handtekeningen plakken ze daar nog een half uur aan vast. Aangezien het aantal handtekeningen op de petitie sinds het begin van de wandelestafette met drieduizend is gestegen, hebben ze nog heel wat te gaan. We moeten tot 05.30 uur berekent Linda. Ondanks dat het nachtwerk gaat worden, blijft de spirit hoog bij de dames. Ze zijn vastberaden om het karwei goed af te sluiten. Alles voor de petitie dus!

Steun jij de bewoners van Utopia al? Teken hier de petitie!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *