Linda, Beau, Billy en Madilia zijn benieuwd of er veel vrouwen met Mehmet willen daten

Linda, Beau, Billy en Madilia zijn benieuwd of er veel vrouwen met Mehmet willen daten

Mehmet is druk bezig met het opnemen van de promo voor zijn date met Mehmet. Als dan de bad scène aan de beurt is loopt hij met de badjas van Madilia door de loods naar de badkamer. Lachend laat Linda aan Madilia, Beau en Billy weten dat ze het er niet echt appetijtelijk uit vindt zien. Daar krijg je toch een gortdroge doos van als je dat ziet reageert Linda met stalen gezicht. Als Billy dit hoort komt ze niet meer bij van het lachen en herhaalt een aantal keer lachend wat Linda zojuist zei. Ook Madilia en Beau zijn het hier helemaal mee eens en vinden de outfit om te gieren. De vrouwen zijn benieuwd of het plan van Mehmet gaat werken en of er veel vrouwen een date met Mehmet willen hebben. Billy heeft de nieuweling al van het nodige advies voorzien. Het is maar de vraag of Mehmet Billy’s advies zal gaan opvolgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *