Chipp en Mehmet maken een pikant promotiefilmpje

Chipp en Mehmet maken een pikant promotiefilmpje

Mehmet kreeg een tijdje een idee om geld te verdienen voor Utopia bv. Date met Mehmet noemt hij het. Voor slechts veertig euro wordt een bezoeker helemaal in de watten gelegd. De date wordt afgetrapt met een hapje en drankje, waarna een meet & greet met de overige bewoners volgt. Een rondleiding over het Utopia terrein zit in het pakket en als afsluiter kan de date van Mehmet met hem in bad stappen. Om Mehmets dienst goed te promoten heeft hij afgelopen avond de hulp van Chipp ingeroepen. Ze komen op het idee om een filmpje te maken waarin een goede indruk van de date gegeven moet worden. Chipp bedenkt verschillende scènes. Hij heeft zelfs een tekst geschreven die Mehmet als een voice-over kan inspreken. De twee draaien buiten een scène met Mehmet die op uitdagende wijze tussen de kerstverlichting ligt. Wil jij met mij naar de sterren kijken? zegt hij zwoel in de camera. Dit wordt het beste filmpje wat ik hier ooit gemaakt heb lacht Chipp. Het gedeelte van de date in bad mag natuurlijk niet ontbreken in Chipp zijn film idee. Vanuit verschillende hoeken wordt Mehmet gefilmd wanneer hij zijn badjas uitdoet en in bad stapt. De mannen zijn ervan overtuigd dat het filmpje zeker gaat bijdragen aan het aantal dates dat Mehmet de komende tijd heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *