Gaat Chipp 24 uur zijn mond houden om handtekeningen voor de petitie te werven?

Gaat Chipp 24 uur zijn mond houden om handtekeningen voor de petitie te werven?

Er wordt nog volop actie gevoerd in Utopia. Zo staan Beau en Linda op de lopende band om handtekeningen te verzamelen en Fay en Demi mogen 24 uur niet met elkaar praten. Alles voor de petitie om de stop van het programma tegen te gaan. Billy, Chipp en Beau zijn alweer bezig met het bedenken van de volgende actie. Chipp, ik heb een goede. Om handtekeningen te verzamelen mag je 24 uur niet praten zegt Beau op een gegeven moment. En voegt er sarcastisch aan toe dat heel veel mensen het wel zouden waarderen als Chipp een dag lang zijn mond houdt. Na wat twijfel lijkt Chipp ermee in te stemmen, al heeft hij nog niet definitief akkoord gegeven. Wanneer Romy het idee aanhoort, is zij iets minder enthousiast. Wat saai, zeg roept ze. Fay die het plan van Chipp heeft gehoord, heeft er een hard hoofd in. Ja, succes klinkt het cynisch uit haar mond. Nu is het afwachten wanneer Chipp zijn challenge gaat starten en hij 24 uur zijn mond moet houden. Of gaat hij het niet doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *