De tweeling van Utopia kan moeilijk zonder elkaar

De tweeling van Utopia kan moeilijk zonder elkaar

Fay en Demi hebben besloten om ook actie te voeren voor de petitie om de stop van Utopia tegen te gaan. De tweeling mocht 24 uur lang niet met elkaar praten en oogcontact zoeken. Ze hebben elkaar ondanks de afspraak, toch gesproken en geknuffeld. Om die reden hebben Demi en Fay elkaar afgelopen avond nog steeds niet in de armen gesloten, er is namelijk vier uur straftijd bijgekomen. Jongens, ik kan het niet meer aan. 24 uur zonder.. schudt Fay somber haar hoofd. José vraagt of ze dan straftijd hebben gehad, omdat ze nu nog niet met elkaar mogen praten. Ja gisteren drie keer en vanochtend heb ik haar geknuffeld laat Fay weten. Cemal vindt dat het dan helemaal hun eigen schuld is. Praten is nog tot daaraan toe maar knuffelen is iemand opzettelijk aandacht geven voegt hij er zonder medelijden aan toe. Chipp is het volkomen met Cemal eens. Kom op lieffie, het is nog maar drie uurtjes, dat overleef je wel zegt Chipp bemoedigend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *