Demi en Fay worden 24 uur van elkaar gescheiden

Demi en Fay worden 24 uur van elkaar gescheiden

Net voordat Cemal en Senna worden losgemaakt, wil Fay iets aan de groep vertellen. Zij en Demi hebben besloten ook actie te voeren, meteen achter de actie van Cemal en Senna aan. Wij gaan tot morgen 17:00 uur zonder elkaar laat Fay weten. De tweeling mag dus vierentwintig uur lang niet met elkaar praten of oogcontact maken. De groep joelt om dit goede idee. Iedereen weet natuurlijk dat het extreem lastig voor de twee zal zijn, aangezien de twee vrijwel alles met z’n tweeën doen. Als het aftellen voor het losmaken van Cemal en Senna begint, begint daarmee ook gelijk het aftellen voor de scheiding van Demi en Fay. Ik hou van jou schreeuwt Fay nog snel naar haar zusje. Om 17:00 uur begint de groep met juichen en worden Demi en Fay gescheiden. Mag ik dan bij Billy slapen vraagt Demi meteen en Billy antwoordt dat ze welkom is. Ik voel me nu al eenzaam en verloren, ik kan toch niet zonder Fay zucht Demi al na twee minuten. Zullen Demi en Fay het kunnen volhouden?

Klik hier en zet een handtekening als je de tweeling maar ook de andere bewoners wilt steunen

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *