Demi en Senna slapen samen met een speciale reden

Demi en Senna slapen samen met een speciale reden

Afgelopen avond roept Senna Demi bij zich, want hij heeft haar hulp met iets nodig. Heb jij zin om mij in de nacht te helpen vraagt hij aan haar. Senna is namelijk van plan om in de nacht samen met Baldr de kerstverlichting buiten te hangen. Demi reageert enthousiast en zegt dat ze wel wil helpen. Om zes uur in de ochtend komen de kerstbomen die Senna heeft besteld binnen. Lachend laat hij aan Demi weten dat hij van plan is om de chauffeur hard te laten toeteren, zodat iedereen wakker wordt. Demi wil graag meehelpen maar zit nog wel met een klein probleem. Ze had afgesproken om met Billy te slapen vanavond, door de scheiding tussen haar en Fay. Dit kan nu niet meer doorgaan. Dan slaap je toch bij mij biedt Senna aan. Hier stemt Demi mee in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *