De petitie om de stop van Utopia tegen te gaan loopt erg goed!

De petitie om de stop van Utopia tegen te gaan loopt erg goed!

Afgelopen avond zat Fay achter de computer. Ze zat onder andere te kijken naar de vorderingen van de petitie om de stop van Utopia tegen te gaan. Tot haar grote verbazing ziet ze dat er ruim vierduizend handtekeningen bij zijn gekomen. Enthousiast roept ze dit door de loods waarna Beau meteen de tussenstand op de muur aanpast. Elke keer als Fay de website ververst ziet ze dat er weer handtekeningen bij zijn gekomen. Ze blijft de tussenstand door de loods roepen maar dit gaat zo hard dat Beau tijd tekort komt om de tussenstand juist aan te passen. De bewoners zijn door het dolle heen en gaan springend en juichend door de loods. Bij 25.500 gaan alle handen in de lucht en trakteren de bewoners zichzelf op een biertje. Hoeveel handtekeningen zullen er nog bij komen? Op moment van schrijven staat de teller alweer op: 32.052 handtekeningen.

Heb je de petitie nog niet getekend? Doe dat dan hier!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *