Daten met Mehmet wordt verder uitgewerkt

Daten met Mehmet wordt verder uitgewerkt

Nieuweling Mehmet heeft iets bedacht om geld te verdienen en zo zijn steentje bij de dagen voor Utopia bv. Eergisteren gaf hij al aan het leuk te vinden een date met Mehmet te verkopen. Vrouwen kunnen dan voor 50 euro op een leuke en gezellige date met hem. Samen met Chipp gaat hij afgelopen avond zitten om zijn plan verder uit te werken. Date met Mehmet is hoe de bijzondere avond volgens hem moet gaan eten. De date zal twee uur duren en inclusief een hapje, een drankje, een rondleiding en een meet & greet met de andere bewoners zijn. Mehmet twijfelt nog of hij ook met zijn date in bad moet gaan. Chipp vindt dit op zijn beurt een leuk idee en geeft aan dat dit de date wel uniek zal maken maar Mehmet is nog niet helemaal overtuigd. Niet veel later bespreekt hij zijn idee ook met Cemal. Ook Cemal ziet het idee van het bad wel zitten maar het lijkt hem nog leuker als Mehmet voor de hottub kiest. Dat is wel koud antwoordt Mehmet. Maar dat is wel heel vet probeert Cemal hem te overtuigen. De mannen brainstormen nog een tijdje door over de date avond en komen tot een paar leuke ideeën.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *