Linda komt erachter dat er zonder toestemming veel geld is uitgegeven

Linda komt erachter dat er zonder toestemming veel geld is uitgegeven

Als Linda, Madilia en Mehmet in bed liggen op de vide, vertelt Linda hen dat er een grote uitgave is gedaan zonder haar toestemming. Ik mis 822 euro legt ze verder uit. En vraagt Mehmet of hij misschien weet wat er met dit geld is gebeurd maar hij weet van niets. Madilia vertelt vervolgens dat ze van Baldr heeft gehoord dat het speakers zouden zijn voor Johan. Linda kijkt verbaasd en ze steekt haar verontwaardiging niet onder stoelen of banken. Als dit waar is, dan leg ik per direct mijn taken neer. Baldr weet dat we niets uitgeven en als hij voor 800 euro speakers laat bestellen dan ga ik niet met zo iemand de financiën doen vervolgd ze boos. Ook Mehmet kan niet geloven wat hij hoort en hij zegt Linda te zullen steunen. Wanneer zij haar taken neerlegt, zal hij haar volgen. De twee willen de kwestie met de hele groep bespreken. Na Linda haar bevindingen wordt de situatie nog kort besproken met Chipp, Billy, Fay en Demi. Wanneer zal Johan geconfronteerd worden? Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *