Senna, Demi en Baldr hebben vannacht Utopia versierd

Senna, Demi en Baldr hebben vannacht Utopia versierd

Afgelopen avond heeft Senna aan Demi gevraagd of hij haar in de nacht wil helpen met het ophangen van de kerstversiering. Als de rest van de bewoners op één oor ligt besluiten de twee aan de slag te gaan. Ook Baldr helpt mee. De nachtelijke uurtjes zijn gevuld met het ophangen van lichtsnoeren en versiering in en om de loods. Deze ochtend is de klus geklaard en is Utopia omgetoverd tot een kerstachtig paradijs. Senna en Demi zijn de hele nacht opgebleven en even na 07:00 uur is het tijd voor hen om te gaan slapen. Ondertussen staan de overige bewoners op. Er wordt blij verrast gereageerd als ze erachter komen dat de kerstversiering is opgehangen. De kerst kan beginnen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *