Romy noemt Baldr de slechtste financiën man die er ooit geweest is

Romy noemt Baldr de slechtste financiën man die er ooit geweest is

Afgelopen avond is Linda erachter gekomen dat er zonder haar goedkeuring 822 euro is uitgegeven door Johan. Baldr zou hiervoor toestemming hebben gegeven en dit schoot bij haar dan ook volledig in het verkeerde keelgat. Deze ochtend wordt de kwestie besproken door Billy, Beau en Romy. Beau kan haar oren niet geloven als ze Billy haar verhaal aanhoort. Ik maak geen grap. Linda sprong bijna uit haar vel legt Billy verder uit. Het drietal kan er niet over uit dat Baldr hier toestemming voor zou hebben gegeven. Het is echt de slechtste financiën man ever benadrukt Romy. De drie zijn benieuwd naar zijn verhaal en zijn van plan hem vandaag te vragen om uitleg. Beau is op haar beurt vooral verbijsterd dat dit soort dingen stiekem gebeuren. Billy vindt dan weer dat de schuld bij Johan ligt. Er zit misschien een verkeerd persoon op de financiën maar Johan had dit nooit moeten betalen. Hij weet dondersgoed dat hij dit niet moet vragen voegt ze eraan toe. Ze vindt ook dat Baldr het nooit had mogen toestaan. Hij is slappe hap die geen nee durft te zeggen besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *