Linda heeft het plan te stoppen met de boekhouding van Utopia

Linda heeft het plan te stoppen met de boekhouding van Utopia

De 822 euro die Johan zou hebben uitgegeven met toestemming van Baldr is al vroeg het gesprek van de dag in Utopia. Beau, Billy en Romy hebben het voorval uitvoerig besproken. Wat later komt Linda naar beneden om hen te vragen het even rustig te houden rondom dat onderwerp. En vertelt dat zij en Mehmet een plan hebben. Als jullie het rustig houden gaan wij daarmee aan de slag legt ze uit. We willen Baldr eerst zeggen dat we een betaling hebben gezien en hem vragen of hij weet wat dat is. Als het inderdaad boxen voor een evenement zijn dan willen we de order annuleren. Daarna ga ik de groep bij elkaar roepen en rustig uitleggen dat ik per direct mijn taken neerleg gaat ze verder. Romy en Billy vinden het heel erg dat Linda haar taken wil neerleggen als haar vermoeden waar blijkt te zijn maar ze begrijpen het wel. En beloven Linda dat ze zich er niet mee bemoeien, maar hun ongenoegen over Baldr en Johan is duidelijk te merken. Het zijn gewoon twee eikels eindigt Billy gefrustreerd het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *