Beau heeft vanaf vandaag haar eigen huisje

Beau heeft vanaf vandaag haar eigen huisje

Al sinds Beau in Utopia woont wil ze graag een eigen huisje op het Utopia terrein. Na een hoop gedoe is het huisje er de afgelopen dagen neergezet en deze is nu af. Het is dus tijd voor Beau om haar spullen te verhuizen. Samen met Romy haalt ze haar matras uit de caravan en versleept ze hem richting haar nieuwe hutje. Als haar matras ligt kan Beau beginnen met het opmaken van haar nieuwe bed. Al snel komen er wat andere bewoners langs die nieuwsgierig zijn naar haar nieuwe slaapplek. Enthousiast laat Beau haar nieuwe huisje zien. Vanaf vandaag heeft ze dus haar eigen plekje!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *