De bewoners maken de loods klaar voor kerst

De bewoners maken de loods klaar voor kerst

Afgelopen nacht hebben Baldr, Demi en Senna kerstversiering om de loods en op het Utopia terrein gehangen. Toen de andere bewoners deze ochtend wakker werden reageerden ze enthousiast op de kerstachtige sfeer die de mini samenleving is ingeslopen. Ze besluiten meteen ook de binnenkant van de loods te versieren. Alle kerstspullen worden van de vide gehaald en Romy en Billy bekijken alles vrolijk. Echt leuk roept Billy enthousiast, terwijl ze bij een mini kerstboom met schaatsende ijsberen eromheen staat. Ook Linda en Cemal helpen de dames en hangen kerstverlichting op, terwijl ze gezellig kletsen over hoe ze thuis kerst vieren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *