Linda en Mehmet confronteren Baldr dat hij toestemming heeft gegeven om een groot bedrag uit te geven

Linda en Mehmet confronteren Baldr dat hij toestemming heeft gegeven om een groot bedrag uit te geven

Nadat Linda er afgelopen avond achter is gekomen dat Johan, met toestemming van Baldr een groot bedrag heeft uitgegeven aan boxen voor een evenement, besluit ze samen met Mehmet Baldr aan te spreken. Baldr reageert rustig op de verwijten en legt uit dat de uitgave van Johan aan alle voorwaarden voldoet. Linda vindt het op haar beurt echter niet voldoende. Niemand mag zijn zakgeld uitgeven, ook hij niet. Het moet langs de juiste personen legt ze verder uit. Ik voel me echt genaaid dat dit buiten mij om gegaan is verwijt ze hem. En legt nogmaals uit waarom hij vindt dat dit bedrag wel mocht worden uitgegeven. Ik snap het probleem niet vervolgd hij. Linda en Mehmet houden voet bij stuk en vinden dat het niet uitgegeven had mogen worden. Niemand mag geld uitgeven, dat is de afspraak benadrukt Linda. Het gesprek wordt langzaamaan steeds meer verhit. Hoe kan je het nou uitgeven zonder te overleggen?! vraagt Linda gefrustreerd. Ik vind het krom dat het geld voor de bistro mocht worden uitgegeven en dit ineens niet reageert Baldr. Mehmet zegt daarna fel dat hij het wel had moeten overleggen. Het drietal komt er niet uit en Linda geeft aan dat ze op deze manier weinig zin heeft om de financiën te doen. Je had toch wel kunnen bedenken dat je dit had moeten overleggen voegt ze er boos aan toe. Baldr is zich echter nog steeds van geen kwaad bewust. Ik heb het gedaan vanuit de gedachte dat het gewoon kon legt hij rustig uit. Mehmet geeft aan dat hij de rest van de groep hiervan op de hoogte wil brengen. Ondanks dat de drie al een tijdje in gesprek zijn, komen ze er niet uit. Als dit de manier is waarop we het doen dan stop ik ermee besluit Linda. Mehmet geeft aan solidair met haar te zijn en dus ook te stoppen. Dan is Linda er klaar mee. Ze staat op omdat ze vindt dat het tijd is om aan de groep te vertellen wat de stand van zaken is. Iedereen wordt bij elkaar geroepen in de loods. Het vervolg lees je zo.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *