Linda roept de groep bij elkaar voor een spoed centraal over de grote uitgave die gedaan is

Linda roept de groep bij elkaar voor een spoed centraal over de grote uitgave die gedaan is

Linda besluit de groep bij elkaar te roepen voor een spoed centraal. Als iedereen zit, vertelt ze wat er aan de hand is. Baldr zegt dat het algemeen bekend is dat er geen geld meer naar de bistro zou gaan maar naar evenementen. Daarom heeft hij gisteren zonder overleg 822 euro uit te geven aan geluidsapparatuur legt ze uit. En vraagt de groep om hun mening.

Een aantal bewoners geven aan niet op de hoogte te zijn van wat Baldr beweert. Baldr neemt het woord over en vertelt waarom hij de keuze heeft gemaakt deze uitgave te doen. Al snel geeft Romy aan dat ze het hier niet mee eens is. Ik vind het een domme keuze voegt ze eraan toe. Er ontstaat een korte discussie en de groep is het er niet mee eens dat er weer een keuze is gemaakt waar de groep niets van weet. We hebben gewoons schijt met zijn allen vervolgd ze gefrustreerd. Ook Billy is boos. Waarom mag niemand hier iets in zijn eentje beslissen en doe jij dat wel verwijt ze Johan. Ook Madilia laat van zich horen. De vorige keer deed je ook zoiets zegt ze doelend op de bar. En nu doe je het gewoon weer. Baldr neemt het op voor Johan en geeft aan dat het met zijn goedkeuring is gebeurd. Johan vindt op zijn beurt dat hij veel geld in het laatje brengt en daarom ook wel wat mag uitgeven.

Linda zegt dan dat ze de elektronicawinkel wil bellen om de order te annuleren. Ze zijn al onderweg antwoordt Johan luchtig.  Dan sturen we het terug antwoordt Linda fel. De discussie duurt voort en de irritaties lopen op. Linda vertelt dat zij op deze manier geen vertrouwen heeft in de financiën en ermee wil stoppen. Een aantal bewoners is het daar absoluut niet mee eens. Linda probeert tot een oplossing te komen en vraagt de groep wat nu de volgende stap zal zijn. De groep wil dat de spullen terug worden gestuurd maar Johan is het hier niet mee eens. Billy wil nog wel wat van Baldr weten. Vind jij jezelf geschikt voor de financiën op dit moment vraagt ze hem. Baldr mompelt zachtjes dat hij de financiën wel over kan geven aan Mehmet. De overige bewoners zitten beduusd te kijken. Er wordt nog even nagepraat tot Linda weer het woord neemt. Mijn eerste reactie is dat ik stop met de financiën maar daar kom ik in het centraal nog op terug. Ik heb er op deze manier echt geen zin in legt ze verder uit. Mehmet reageert ook. Ik ben solidair met haar, dus dan stop ik ook besluit hij. Kortom het laatste woord is er nog niet over gezegd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Hans at 13:21

    Ook wel een beetje ondoordacht van Johan maar nu heeft de rest (de vrouwen ) weer iets om hem aan te vallen .
    Johan , een tip , ga gewoon aan de poort staan en neem die bestelling in ontvangst.
    Ga daarna naar de vrouwen toe en laat het zien en lach ze uit .
    Hebben wij thuis ook weer iets om te lachen in plaats van dat achterlijke geouwehoer met handtekeningen om te blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *