Baldr laat zich volgens Linda, Billy en Romy beïnvloeden door Johan

Baldr laat zich volgens Linda, Billy en Romy beïnvloeden door Johan

Na het spoed centraal besluit Linda te bellen naar het bedrijf waar de boxen zijn besteld. Helaas kan ze de bestelling niet meer te kunnen annuleren, aangezien de boxen al onderweg zijn. Het enige wat Linda kan doen is dus de boxen terugsturen als ze binnenkomen. Ze doet na het telefoongesprek gelijk haar verslag bij Beau en Billy, die hun ongenoegen over de hele situatie ook uiten. Linda is klaar met Baldr en zijn slappe gedrag. Hier is Beau het mee eens en ze vindt het scheef dat Baldr andere investeringen eerder wel afwees. Hij laat zich beïnvloeden door een gozer van 28 jaar zucht Linda. Ik wil hier bijna niet meer zijn om dit soort dingen voegt Billy eraan toe. Het drietal besluit om samen met Romy naar de koeien te gaan, om wat stoom af te blazen. Met z’n vieren praten ze vervolgens over de actie van de mannen. Alle vier kunnen ze er niet met hun hoofd bij dat Baldr zomaar een bestelling van 822 euro is gedaan. Naast Baldr zijn slappe gedrag, zijn ze ook klaar met Johan. Volgens de vier lacht hij ze vierkant uit en heeft hij maling aan alle regels.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *