Baldr begrijpt niet waarom er zo moeilijk gedaan wordt

Baldr begrijpt niet waarom er zo moeilijk gedaan wordt

Terwijl Linda haar beklag doet bij Billy, Beau en Romy, praat Baldr met Madilia. Madilia vindt het jammer dat Johan weer hetzelfde doet waar hij vorige keer op is aangekeken, onaangekondigd spullen bestellen. Op een gegeven moment wordt de groep je zat, leer van je fouten zucht ze. Ook vindt ze het jammer voor Baldr dat hij nu door Johan zijn financiën taak dreigt te verliezen. Ze heeft het gevoel dat hij zich laat beïnvloeden. Ik maak mijn eigen beslissingen reageert Baldr meteen. En begrijpt ook niet waarom er zo moeilijk wordt gedaan over de bestelling, aangezien het geld wel uitgegeven mocht worden aan de verbouwing van de bistro. Dit had veel meer geld gekost. Madilia legt uit dat de bestelling eerst met de groep besproken had moeten worden. De twee praten nog even door over de financiën en over hoe Utopia bv er nu voor staat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *