Linda vindt de vriendschap tussen Madilia en Baldr lastig

Linda vindt de vriendschap tussen Madilia en Baldr lastig

Als Beau, Billy, Linda en Romy teruglopen van de koeien, ziet Linda Madilia met Baldr praten. Linda begrijpt niet waarom Madilia zo goed met Baldr kan opschieten. Ik snap Madilia ook echt niet hoor mompelt ze dan ook. Billy begrijpt op haar beurt meteen wat Linda bedoelt en knikt. Ik heb het gevoel alsof we soms op een andere planeet zitten gaat Linda verder. Ze kan er niet bij dat ze de situatie zielig vindt voor Baldr. De vriendschap tussen Madilia en Baldr vindt ze maar een lastige. En legt aan Billy uit dat Madilia de hele dag op de bank heeft gehangen toen ze de hongerstaking hield en dat Baldr de hele dag er naast heeft gezeten. Dat niets doen vindt Linda belachelijk. Ook Billy vindt dat Baldr weinig doet. Als hij nu geen financiën meer gaat doen, ben ik benieuwd wat hij wel gaat doen eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *