René is ervan overtuigd dat Johan van velen dingen de schuld krijgt

René is ervan overtuigd dat Johan van velen dingen de schuld krijgt

Of je het nou gedaan hebt of niet, je gaat nu overal de schuld van krijgen begint René het gesprek met Johan en José. En voegt eraan toe dat hij zelf wijselijk zijn mond gehouden tijdens het centraal. Dit omdat iedereen in Utopia er toch voor kiest om zijn eigen koers te varen. En voegt eraan toe dat hij wel snapt dat mensen boos worden om de manier waarop de boxen zijn besteld. Maar ik heb bijna 7000 euro binnengebracht verweert Johan zichzelf. René en José vinden dat dat inderdaad wel voor Johan spreekt. Het gaat er alleen om dat het niet gecommuniceerd is voegt José eraan toe. Als ik niets georganiseerd had dan hadden we nu geen geld gaat Johan verder. José en René geven hem daar gelijk in en José benadrukt nogmaals dat het hele punt was dat het niet gecommuniceerd is. Het drietal praat nog even verder en ze lijken aardig op een lijn te zitten. Op de communicatie na vindt René het een goede actie van Johan. José adviseert Johan kalm te blijven en de eer aan zichzelf te houden. Het heeft volgens haar geen zin om boos te worden, dus kan Johan er maar beter boven blijven staan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *