Linda en Madilia praten over Baldr zijn financiële actie

Linda en Madilia praten over Baldr zijn financiële actie

Als Linda Madilia tegenkomt in de keuken stelt ze de vraag waar ze al de hele tijd mee zit. Vind je het echt zielig voor Baldr vraagt Linda verbaasd. Madilia vertelt daarna over het gesprek wat ze met Baldr heeft gehad. En legt aan haar uit dat ze het jammer vindt dat Baldr zijn financiën positie kwijt is geraakt door Johan. Hij betaalt, dat doet Johan niet reageert Linda fel. Madilia knikt en merkt op dat het ook wel Baldr zijn fout is maar ze vindt het lastig om het op Baldr zijn af te rekenen omdat het haar vriend is. Ongeacht of iemand je vriend is of niet, deugen doet het niet legt Linda uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *