Johan is woest over wat er vandaag is gebeurd

Johan is woest over wat er vandaag is gebeurd

Johan uit zijn ongenoegen over het spoed centraal bij Baldr. En vertelt dat hij echt woest is over wat er is gebeurd. Ik doe het allemaal voor hen. Maar ze zijn te dom om dat te zien legt hij uit. Volgens hem moet hij een investering doen, om daar geld mee te verdienen voor de bv. Het raakt mij echt dat het zo gaat voegt hij eraan toe. En laat weten dat hij het gevoel heeft dat hij overal in wordt tegengewerkt en vindt dat vervelend. Als ik straks een goed evenement neerzet dan is iedereen weer positief gaat hij verder. Ik vind de hele situatie krom en heb op deze manier weinig zin om mij verder in te zetten. Bekijk het allemaal maar benadrukt hij. Ook Baldr baalt van de situatie. Hij had net als Johan, liever gezien dat de groep positief tegenover de bestelling van de boxen had gestaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ria at 10:55

    Ze betalen liever een gtoot bedrag voor de muziek iedere keer dan investeren en er iedere keer van profiteren.Nee al je geld in kleding stoppen dat levert een hoop op Dom stelletje bij elkaar

  2. Rina at 20:59

    Als Johan wat koopt zonder overleg zijn ze woest, maar als hij zonder overleg en avond organiseert zijn ze eerst kwaad maar als het dan 7000 euro is zijn ze zooo blij , goedzo Johan zeggen ze dan. wees dan eerlijk en zeg nee wij willen dat geld niet hou maar want je had het moeten overleggen.
    Dat vindt ik krom, had hem dan 1000 euro laten houden. Nee alleen maar binnen halen, dat haalt de zin om nog wat te doen bij iemand weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *