Beau en Linda voeren actie voor de petitie met behulp van een wandelestafette

Beau en Linda voeren actie voor de petitie met behulp van een wandelestafette

De afgelopen dagen hebben de bewoners al veel actiegevoerd tegen het stoppen van Utopia. Inmiddels is de petitie al ruim 33.000 keer ondertekend, maar de bewoners vinden dat nog niet genoeg. Daarom besluiten Linda en Beau ook actie te voeren. De twee meiden willen een wandelestafette houden en hebben daarvoor de loopband van de gym naar de loods verplaatst. Linda is als eerste aan de beurt. We gaan sowieso minimaal acht uur lopen legt ze uit. Dus dat is in ieder geval tot 23:00 uur vanavond voegt ze eraan toe. Beau vult aan dat ze voor iedere 150 handtekeningen nog een half uur extra zullen wandelen. Gaat het de twee lukken om het vol te houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *