Mehmet bedenkt een manier om geld te verdienen

Mehmet bedenkt een manier om geld te verdienen

Mehmet wil Cemal even spreken. De nieuweling laat weten dat hij graag meer geld wil verdienen, ook voor zichzelf. En heeft nagedacht over zijn kwaliteiten en zegt dat hij sociaal en goed met vrouwen is. Daarom heeft Mehmet bedacht om een avond met Mehmet te introduceren. Hiervoor heeft hij geen investering nodig. Cemal vindt het een goed idee en stelt voor om ook avonden met andere bewoners aan te bieden. Daarbij legt hij uit dat nieuweling ook wel iets te bieden moet hebben qua eten en drinken. Mehmet knikt instemmend maar laat weten dat hij het wel klein wil houden. Op advies van Cemal besluit hij het idee nog verder uit te werken op de computer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *