Het vroege centraal van 4 december

Het vroege centraal van 4 december

Aangezien de bewoners toch al vroeg wakker zijn met z’n allen, besluiten ze gelijk het centraal te houden. In dit bericht lees je de belangrijkste punten van 4 december terug.

Linda laat aan de groep weten dat er op dit moment 1859 euro in de kas zit. Mehmet voegt eraan toe wat het feest van Johan zaterdag heeft opgeleverd. In totaal heeft het feest een omzet van 7371 euro. De bewoners reageren enthousiast en geven een applaus. Het was een topevenementje benadrukt Johan trots.

Romy vraagt daarna aan Johan wat verder de plannen zijn voor de bistro. Johan is van plan om met de winst van zijn feest de bistro te verbouwen. Nu de bewoners niet meer op dit terrein mogen blijven, weet Johan nog niet of hij de bistro gaat verbouwen. De bewoners bespreken hoe ze nu verder moeten met bouwen in het. Het is nog allemaal onzeker wat er gaat gebeuren en of de groep uiteindelijk kan verhuizen. Afwachten dus…

De groep gaat verder naar het volgende onderwerp. Het hele weekend zijn de bewoners bezig geweest met actievoeren. Er wordt uitgebreid besproken hoe ze het vandaag willen aanpakken. Voor nu storten de bewoners zich vooral op het zoeken naar een nieuw stuk grond waar ze heen kunnen verhuizen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *