De bewoners staan heel vroeg op voor een speciaal interview

De bewoners staan heel vroeg op voor een speciaal interview

Het weekend is weer voorbij en de bewoners zijn vandaag extra vroeg opgestaan. Om kwart voor zeven maakt Senna iedereen wakker. Er staat de bewoners namelijk wat leuks te wachten. Om zeven uur staat er een telefoongesprek in gepland met Radio 10. Als de bewoners zich allemaal op de banken hebben verzameld, gaat de telefoon over. Billy doet het woord en vertelt wat de bewoners dit hele weekend allemaal hebben gedaan om actie te voeren. UTOPIA MOET BLIJVEN schreeuwt de hele groep in koor als Billy is uitgepraat. De radiopresentator stelt nog een paar vragen, die Billy allemaal snel kan beantwoorden. De rest van de bewoners luisteren aandachtig mee. Na tien minuten loopt het gesprek ten einde maar morgen zullen de bewoners de presentatoren van Radio 10 weer spreken, want de mannen komen namelijk langs in Utopia.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Kwant at 10:32

    Het is steeds het zelfde liefje het opperhoofd heeft weer het grootste woord is zij soms alleen daar, er zijn dacht ik toch meer personen denkt ze nu dat ze de baas is en zij alleen het woord mag hebben wat een kwal van een( vrouw ) is dat .weg er mee hoe eerder hoe beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *