Afgelopen avond werd er in ruil voor handtekeningen flink gezoend in Utopia!

Afgelopen avond werd er in ruil voor handtekeningen flink gezoend in Utopia!

Gisteren werd er flink gezoend in Utopia en dat was allemaal te danken aan het stijgende aantal handtekeningen die gezet zijn voor de petitie om Utopia te behouden. Zo zoende onder andere Beau met Johan en Senna met Cemal. Maar dat was nog lang niet alles, afgelopen avond ging het zoenen nog even door. Madilia en Cemal hadden ook nog een zoen tegoed nadat Senna hiertoe opdracht had gegeven. Romy kon het niet aanzien maar werd fysiek gedwongen haar ogen open te houden. Gelukkig voor Romy hield Cemal het netjes en was het slechts een klein kusje. Daarna was het de beurt aan Madilia en René. Madilia had het bij deze kus duidelijk een stuk moeilijker maar na even op haar tanden te bijten gebeurde het toch. Madilia koos vervolgens Linda om René een pakkert te geven. René plaagde Linda even dat hij iets meer dan een kus zou geven maar dat bleef bij geplaag. Hij hield het netjes. De laatste kus werd uitgewisseld tussen Linda en José. Tegen 22:00 uur stond de teller van de petitie op ruim 18.000 handtekeningen. De kus marathon zal daar vast en zeker aan bijgedragen hebben. De bewoners hebben in ieder geval lol gehad!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *