De bewoners uit Utopia vieren alvast Sinterklaasavond

De bewoners uit Utopia vieren alvast Sinterklaasavond

Het is nog geen 5 december, maar afgelopen avond vierde de bewoners alvast Sinterklaas. De bewoners gaan niet simpelweg cadeautjes uitpakken maar hebben een dobbelspel op het programma staan. Fay legt de spelregels uit en na wat vragen kunnen ze beginnen. Het belooft nog aardig chaotisch te worden in de loods, want het spel staat bol van de leuke twists. Wanneer drie wordt gegooid met de dobbelsteen mag er bijvoorbeeld een pakje afgepakt worden van een ander. Wordt er twee gegooid? Dan schuift iedereen een plek naar links. Er wordt direct veel gelachen en gejoeld. Het was een gezellige en geslaagde avond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *