De bedenker van de Utopia petitie komt langs in de mini samenleving

De bedenker van de Utopia petitie komt langs in de mini samenleving

Een paar dagen geleden besloten de bewoners als groep actie te voeren tegen het verdwijnen van Utopia. Tot hun  verbazing zagen ze dat er een petitie was gestart door een Utopia fan. Deze petitie is onder andere door de bewoner gepromoot en ze hebben besloten de oprichtster uit te nodigen. Als de poorten opengaan komt Bonita het terrein op lopen. Romy ziet haar als eerste en schreeuwt haar naam over het terrein. Ook in de loods wordt ze enthousiast ontvangen. Jij bent onze held roept Fay waarna de bewoners haar een voor een knuffelen. Nadat Bonita kennis heeft gemaakt met de bewoners neemt ze plaats op de bank en vertelt ze waarom ze de petitie is gestart. Ze vindt het onwijs leuk dat haar petitie zo hard gaat en hoopt dat ze er uiterlijk iets mee kunnen bereiken. Vol enthousiasme kletsen de bewoners met Bonita over de de petitie en de overige acties die ze voeren. De sfeer is goed en Bonita wordt als echte held ontvangen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *