Demi en Fay organiseren een kus marathon

Demi en Fay organiseren een kus marathon

Na Madilia, Romy en Billy komen ook de tweeling  met een nieuw idee om meer handtekeningen in te zamelen voor de petitie tegen de stop van Utopia. Als de groep bij elkaar staat voor het scorebord vertelt Fay wat de nieuwe tussenstand is. Op dat moment staat de teller op ruim 16 duizend handtekeningen. Dit is veel maar nog niet genoeg. Daarom heeft Fay iets leuks bedacht. Demi en ik willen een kus marathon houden. De groep reageert enthousiast waarna Fay uitlegt wat dit precies inhoudt. Het is de bedoeling dat er bij elke 100 handtekeningen een kus wordt gegeven. Fay en Chipp zullen beginnen. Na weer 100 handtekeningen mag Fay iemand uitkiezen waar Chipp de kus aan moet doorgeven. Vervolgens mag Chipp voor die persoon weer iemand uitkiezen. Zo gaat dit door tot dat alle vijftien bewoners aan de beurt zijn geweest. Van elke kus zal een foto gemaakt worden en deze wordt verkocht op de webshop. Inmiddels hebben verschillende bewoners elkaar al een kus gegeven. Maar de actie is nog altijd bezig…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *