Roy Donders en Marvin geven de bewoners een tip voor een mogelijk nieuwe locatie

Roy Donders en Marvin geven de bewoners een tip voor een mogelijk nieuwe locatie

Nadat er een mailtje van Roy Donders en Marvin is binnengekomen besluit Billy de twee te bellen. Cemal en Romy zitten naast haar als Marvin enthousiast opneemt. Billy laat meteen weten dat ze niet van plan zijn om voor een busbaan hun Utopia op te geven. Jullie kunnen toch ergens anders heen oppert Marvin vervolgens. Billy legt uit dat ze daar  druk mee bezig zijn waarop Marvin en Roy een goeie optie noemen. Bij hen in de buurt is er een stuk grond en volgens de twee moet dit makkelijk kunnen. En dan zijn jullie lekker dicht bij ons grapt Marvin. Jullie moeten gewoon volhouden gaan de twee aan de andere kant van de lijn verder. Ze zijn groot fan van het programma en willen dan ook niet dat het stopt. Dit steuntje in de rug geeft de bewoners weer extra energie om nog meer hun best te doen. We zijn voor het eerst als groep aan het handelen en dat voelt heel tof zegt Billy. En besluit dat ze meteen contact op gaat nemen met de gemeente over het terrein. Enthousiast hangen de bewoners weer op en gaan ze verder met het voeren van actie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *