Romy heeft een idee om nog meer handtekeningen bij elkaar te krijgen voor de petitie

Romy heeft een idee om nog meer handtekeningen bij elkaar te krijgen voor de petitie

Nadat René gisteren 3,5 uur buiten aan een boom heeft vastgezeten om handtekeningen in te zamelen voor de petitie komen er steeds meer unieke acties. Zo houdt Madilia een hongerstaking om 5000 duizend handtekeningen te verzamelen. Maar ook Romy heeft een leuk idee en deelt dit met  Billy. Ze wil namelijk samen met Billy midden in de loods op een krat gaan staan. Wij gaan daar net zo lang op staan tot we een bepaald aantal handtekeningen hebben gaat ze enthousiast verder. Billy is ook door het dolle heen en ziet het helemaal zitten. We mogen niet eten, drinken, naar de wc of roken legt Romy verder uit. Dit zal zwaar worden maar de twee besluiten er vol voor te gaan. Gaan we doen roept Billy terwijl ze Romy een high-five geeft. De dames besluiten dat ze morgenochtend om 10:00 uur zullen beginnen. Zal het veel handtekeningen opleveren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *