Roy Donders wil de Utopianen helpen met het vinden van een nieuwe locatie voor Utopia

Roy Donders wil de Utopianen helpen met het vinden van een nieuwe locatie voor Utopia

Al twee dagen zijn de bewoners druk bezig met het voeren van actie. Hierbij hoort ook het rondbellen naar BN’ers met de vraag of zij willen helpen om Utopia helpen dat Utopia blijft bestaan. Vandaag worden de bewoners zelf benaderd door Roy Donders en zijn vriend Marvin. Beau zit achter de computer als er een mailtje binnenkomt van Marvin. We hebben een mail roept Beau door de loods waarna ze begint voor te lezen.

“Beste Utopianen, ik heb met mijn vriend Roy een superleuk weekend gehad en ik zie zoveel acties voorbijkomen op social media om sluiting van dit programma te voorkomen. Kan ik wat voor jullie betekenen? Kunnen we bijvoorbeeld een locatie oproep doen om een nieuwe locatie te zoeken. Jullie doen het zo goed en het is nog echt niet afgelopen, dat voel ik. Zet ‘m op en toi toi toi.”

De groep reageert enthousiast op het mailtje en ze besluiten meteen met Marvin te gaan bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 15:04

    Hoe kunne ze al een nieuwe locatie zoeken als er helemaal via De Mol nog niks besproken is.
    Hoe gaan ze het zelf betalen ze zitten nu al steeds zonder geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *